Greenbech Partners ApS


Ny kunde hos Greenbech?

Vi tilbyder alle virksomheder et gratis og uforpligtende opstartsmøde. Formålet med mødet er at lære hinanden bedre at kende, og du vil kunne få besvaret alle dine spørgsmål i øjenhøjde. Imens danner vi os et indtryk af din virksomhed, og udarbejder samtidig forslag til hvordan vi kan hjælpe dig. Resultatet af dette blliver at vi sammen kan skræddersy en løsning, som dækker dine behov bedst muligt. Her er ingen kunder for store eller for små, og alle opgaver bliver mødt med samme entusiasme.

Hos Greenbech er vi stolte over at der de seneste år har været så lav kundeafgang at det nu er nødvendigt at igangsætte en ekspansion af vores kerneforretning. Derfor åbner vi igen op for at tage nye kunder ind i takt med at vi ekspandere, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Som del af Væxthuset har vi adgang til mødelokaler i hele Danmark. Det gør at vi kan servicere kunder fra Esbjerg til København, og er derfor ikke afgrænset til en bestemt geografisk lokalisation. Vi servicere i forvejen flere kunder rundt omkring i landet helt problemfrit, både fysisk og digitalt fra kontoret i Odense.

Bliver du kunde hos os kan du være sikker på, at alle opgaver bliver udført korrekt og rettidigt. Du kan forvente, at vi altid er klar til tage imod dit opkald og give dig svar på dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Dette kan alle eksisterende kunder skrive under på, hvilket også er årsagen til at vi har nogle af Danmarks mest tilfredse regnskabskunder som afspejles i vores lave kundeafgang. Vi møder dig altid i øjenhøjde, så du har en klar forståelse af det økonomiske aspekt i din virksomhed.

Vores kundesegment er bredt og vi fungere som både bogholder, revisorer og rådgivere, for alt fra håndværkere, udlejere og butiksejere, til konsulenter, udlandsdanskere og privatpersoner m.fl. Vi er generalister og kan derfor hjælper alle brancher med deres behov.

Hvis du er interesseret i et opstartsmøde, så er du velkommen til at booke et ved at skrive til info@greenbech-partners.dk, eller klikke her under for at se hvordan du kommer direkte igennem til os: