Greenbech Partners ApS


Ny kunde hos Greenbech?

Vi tilbyder virksomheder et gratis og uforpligtende opstartsmøde. Formålet med mødet er at lære hinanden bedre at kende. Vi vil kunne besvare alle dine spørgsmål, mens vi danner os et indtryk af din virksomhed. Og samtidig gør vi det klart for dig, hvad vi kan gøre for din virksomhed, og sammen skræddersyer vi en løsning, som dækker dine behov bedst muligt.

Som del af Væxthuset har vi adgang til mødelokaler i hele Danmark. Det gør at vi kan servicere kunder fra Esbjerg til København, og er derfor ikke afgrænset til en bestemt geografisk lokalisation.

Bliver du kunde hos os kan du være sikker på, at alle opgaver bliver udført korrekt og rettidigt. Du kan forvente, at vi altid er klar til tage imod dit opkald og give dig svar på dine spørgsmål så hurtigt som muligt. Vi møder dig altid i øjenhøjde, så du har en klar forståelse af det økonomiske aspekt i din virksomhed.

Hvis du er interesseret i et opstartsmøde, så skriv til luda@greenbech-partners.dk, eller klik her under for at se vores kontaktoplysninger: