Om os

Vi er større end de mindste – og mindre end de største. Derfor har alle vores kunder stor betydning for os. Uanset virksomhedsstørrelse.

Vi vægter fagligheden høj, men vi er knap så støvede, som branchen ellers har ry for. Hos os har vores kunder højeste prioritet. Vi bestræber os på at yde en service af høj kvalitet og være tilgængelige, når vores kunder har brug for os. Vi giver bred økonomisk og juridisk rådgivning på baggrund af vores generelle virksomhedsforståelse og oprigtig interesse for kundernes virksomheder.

Vi er et nærværende revisionsfirma. Derfor lægger vi vægt på den personlige relation med vores kunder, fordi det skaber et langvarigt og givende samarbejde for begge parter. Hos Greenbech Partners mener vi, at du som kunde er bedst tjent med at have én revisor, som er ansvarlig for de opgaver, du ønsker, vi skal udføre. På den måde får du en stabil og loyal samarbejdspartner med indgående kendskab til din virksomhed, som altid tager telefon, når du ringer og har spørgsmål.

Vi stiller de bedste og mest relevante ressourcer til rådighed for dig, så du kan spare både tid og penge. Ingen kunder eller opgaver er ens, så vi sørger for, at du bliver behandlet på en individuel måde, som passer optimalt til netop din situation. Hos os vil du som kunde altid være vores første prioritet – og du vil aldrig blot være et nummer i rækken.

Se vores åbningstider og hvordan du får fat i os ved at trykke her.


Job hos Greenbech Partners

Hos Greenbech Partners ved vi, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Derfor tillader vi os at sætte høje krav til vores medarbejderes kompetencer og arbejdsindstilling. Din faglighed og motivation er afgørende for, hvordan du kan udvikle dig som medarbejder hos os. Derfor har vi et stort fokus på daglig læring og på den langsigtede personlige og faglige udvikling.

Det er vigtigt, at vi stiller krav til hinanden, fordi vi er afhængige af kollegaernes planlægning og faglighed for at kunne udføre opgaverne rettidigt. Vi er hver især ansvarlige for de opgaver, vi får eller påtager os, men medarbejdere hos os skal også have en velvillighed til at hjælpe – selv i pressede situationer. Hjælpsomhed er en nødvendig personlig egenskab, som gør os fleksible over for hinanden og ikke mindst over for vores kunder. På den måde skaber vi et optimalt resultat, som er tilfredsstillende for alle.

Vi har mange forskellige faglige og personlige profiler i huset. En sammensætning som styrker sammenholdet i hverdagen og gør det sjovere at møde på arbejde hver morgen. Kontoret er præget af en uhøjtidelig stemning med godt humør og højt til loftet, hvor vi hjælper hinanden, der hvor vi kan.

Vi søger løbende kompetente og motiverede kollegaer. Der er i øjeblikket ingen ledige stillingsopslag, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning eller kontakte os på mail.


Praktikant hos Greenbech Partners

Vi tager hyppigt praktikanter ind hos Greenbech Partners for at give de studerende mulighed for at udvikle deres faglighed ude i det virkelige erhvervsliv.

Som praktikant hos os kommer du til at arbejde selvstændigt med mange forskellige opgaver. Du vil ofte have mange bolde i luften på en gang, hvilket sætter krav til din evne til at arbejde struktureret – selv i pressede situationer. Selvfølgelig står vi altid klar til at vejlede dig og dele ud af vores erfaring, når du får brug for det.

Vi modtager gerne uopfordrede praktikansøgninger, som kan sendes til kgt@greenbech-partners.dk – eller hold øje med vores nyhedsfeed for praktikopslag.